Организационно събрание на областен младежки съвет

На 27 февруари в залата на Областна администрация се проведе организационно събрание на областен младежки съвет. Бяха отчетени проведените отчетно-изборни кампании на младежките общински съвети, обсъдени предстоящи общи инициативи и участие на ОМС в текущи проекти на Сдружение „Екомисия 21 век“ Ловеч.

Работна среща

На 20 февруари се проведе работна среща с управителя на ЦНСТДМУ – 5 и 6, психолога и педиатър по проекта. Бяха обсъдени възможности за осигуряване на външни консултанти в подкрепа на лежащи и проблеми във физическото израстване на 3 потребители от услугите.

Занимания в Арт ателие

В навечерието на Баба Марта участниците в Арт ателие по проект „Ние те открихме и подкрепяме“ проведоха поредното тематично занимание в ЦНСТДМУ. Те направиха различни по сложност мартенички под ръководството на госпожа Светла Цекова, ръководител на ателието.

Поклон Апостоле!

С почит и уважение към Апостола на свободата поднесохме цветя на тържествената церемония организирана от Община Ловеч. В гражданското поклонение по повод 146-тата годишнина от гибелта на Васил Левски – участие взеха представителна група от деца и младежи – ЦНСТДМ и ЗЖ в събитие от Годишния културен календар на община …

Празници

В централната градска част на гр. Ловеч (пред Виенска сладкарница) доброволци от Сдружение „Екомисия 21 век“ раздадоха „валентинки“ и почерпиха с чаша червено вино.

Ден на българското кино

Отбелязваме Деня на българското кино. С беседа децата се запознаха с историята за възникване на този празник и защо е избрана точно дата 13.01. Заедно изгледахме серия от филма „Васко Да Гама от село Рупча“, в памет на Иван Ласкин