Календар на събитията – Март

1.Екипна среща по проект „Ние те открихме и подкрепяме” – 6 март 2019 г. 15.30 ч. 2.Месечна среща на доброволците от Местен център за работа с доброволци – 11 – 15 март 2019 г. 3.Провеждане на обучение по проект на ОП „Добро управление” „НПО–партньор и гарант за открито и отговорно …

Празнично отбелязване на 3-ти март

Празник по повод Трети март проведоха обитателите на Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания № 4 в Ловеч. Скъпи гости на децата бяха кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова и Ловчанският митрополит Гавриил. Младежите от центъра бяха подготвили разнообразна програма от песни и стихове …

Отдаваме почит на освободителите

Представителна група от потребителите по проект „Ние те открихме и подкрепяме“ взеха участие в церемонията по поднасяне на венци и цветя, организирана от община Ловеч по повод 141 години от освобождението на България.

Събития по проект „Ние те открихме и подкрепяме“

Във връзка с отбелязването на 141 год. от освобождението на България от турско робство деца и младежи включени в проекта „Ние те открихме и подкрепяме“ станаха част от инициативата на Регионална библиотека „проф. Б.Цонев“ Ловеч – рецитала „Родино моя – горда, вечна и свободна!”

„Пътят на една обувка“

По Програмата за професионално и личностно развитие на проект „Ние те открихме и подкрепяме“ със съдействието на Кариерен Център към Дирекция „Бюро по труда“ гр. Ловеч, младежи посетиха ТПК „Миролюбец“ и се запознаха с производствения процес. Включиха се в някои операции, за направа на обувки.