План график на планираните мероприятия за социално включване на деца и младежи, настанени в резидентни услуги, които ще се проведат през целия период на проекта „Ние те открихме и подкрепяме”

  1. Традиционния празник на града – „Цветница в Ловеч” – празник с изложения на занаятите, участие на музикални и фолклорни състави с международно участие– всяка година седмица преди Великден.
  2. Празник на града – всяка година на 11 май – Спортен празник „Пламъчета сини” и участие в  културна програма.
  3. Традиционно отбелязване годишнината от гибелта на Васил Левски – всяка година на 19 февруари – участие в церемония по поднасяне на цветя на паметника на Апостола.
  4. Участие на представителна група младежи в Традиционно отбелязване годишнината от рождението на Васил Левски 18 юли 2018г.
  5. Участие в Тържеството и поднасяне на венци по повод Освобождението на        България от турско робство – 22 август.
  6. „Варошлийски вечери” – всяка година през септември– културен празник с раздели етнография, изкуства, кулинария. Ще участват 35 бр. лица от целевата група и 7 бр. лица от персонала, 3 от организацията.
  7. Участие в организирани събития от Месечните календари на Екомисия 21 век:

7.1.Часът на Земята – 31 март.

7.2 Световен ден на планетата Земя.

7.3. Отбелязване на 12 август – световен ден на младежта

7.4. Участие в Световен ден на ходенето пеша.

7.5. Бал на доброволеца по повод 5 декември – Световен ден на доброволеца – с излъчени номинации от деца и младежи, настанени в резидентни услуги.

Проект „Ние те открихме и подкрепяме”

 

График-социално-включване