Признание за доброволческото участие на „Екомисия 21” век на национално ниво

Номинацията  за доброволка на „Екомисия 21” век във връзка с инициативата на Министерство на младежта и спорта „Мисията ДОБРОВОЛЕЦ – (не)възможна“ по повод Международния ден на доброволчеството – 5-ти декември, беше Цветелина Конова. Тя участва от 2 години във всички наши доброволчески инициативи, като в някои от тях влизаше и в ролята на обучител и лидер. Със своята всеотдайност и енергия увличаше и останалите доброволци в не една акция и събитие.

Инициативата на ММС се проведе онлайн, като всички доброволчески организации от страната имаха право да номинират по един свой представител.
В класацията, според броя „харесвания“ до крайния срок за гласуване – 23:59 ч. на 25.11.2018 г., нашата доброволка Цветелина Конова получи  1 4000  „харесвания“. Тя е поканена с първите пет класирани участници да празнува в София, на 5 декември, където ще бъдат връчени специалните награди  на победителите!

В навечерието на 5 декември искам да поздравя  Цветелина, всички доброволци, членове на екипа и симпатизанти  на организацията за усилията при популяризиране на нашите каузи, за вярата в доброто, което побеждава!

Да ни е честита заслужената награда и признание!